Horoscop Horoscop Leu 12.06.2022

Asteapta-te sa raspunzi nevoilor colegilor si ale membrilor familiei astazi. Este posibil ca oamenii sa fie nevoiti sa se inspire din intelegerea naturii umane, pentru a se intelege pe ei insisi si pe ceilalti. Simtul tau comun se poate dovedi nepretuit. In procesul de impartasire a intelepciunii, ai putea, de asemenea, sa arunci o lumina asupra situatiilor tale emotionale. Te-ai putea surprinde.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Ziua de astazi poate fi una dintre acele zile in care nu stii in ce directie sa te intorci. Te invarti si nicio directie nu ti se pare buna. Dintr-un motiv oarecare, motorul tau nu se va opri si tu continui sa mergi in cerc. Daca poti, opreste-te si odihneste-te. Plimba-te un timp pana cand mintea nu se mai invarte. Asteapta pana cand aerul se limpezeste inainte de a face urmatoarea miscare majora.

Horoscop Leu 12.06.2022

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului