Horoscop Horoscop Leu 12.07.2022

S-ar putea sa fii sedus de promisiuni fantastice care ofera lucruri minunate si recompense fanteziste. Dar fereste-te de orice este recomandat cu o multime de clopote si fluiere. S-ar putea sa se vorbeasca mult, dar sa se faca putine. Nu fi surprins daca oamenii cu emotii intense fac un pas pentru a iti spune cum ar trebui sa-ti conduci viata. Nu uita cine este seful.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Vei observa ca emotiile tale ajung intr-un punct culminant astazi. Nu te alarma, dar ai grija cu privire la agasarea oamenilor fara niciun motiv. S-ar putea sa te simti dat la o parte. Anumite cuvinte neintentionate te-ar putea impinge peste limita intr-o furie de emotie. Cuvintele dure rostite astazi pot deteriora relatiile cu ceilalti pentru mult timp, asa ca ramai tacut.

Horoscop Leu 12.07.2022

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului