Horoscop Horoscop Leu 12.08.2019

Doar pentru ca toti ceilalti se plimba pe coji de oua nu inseamna ca trebuie sa o faci si tu. Spiritul tau optimist va fi mai binevenit decat de obicei datorita dramei din jurul tau. Ai grija sa cazi in rolul pe care stii ca altii vor sa il joci. Este usor sa-ti asumi rolul care este in fata ta, dar acest lucru nu ajuta intotdeauna situatia. Citeste din propriul script, nu al altcuiva.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

O mica adunare ar putea avea loc astazi in cartierul tau. Daca esti implicat in prezent, probabil ca vei participa cu partenerul tau. Daca nu vezi pe nimeni, vei intalni niste prieteni vechi si, eventual, iti vei face altii noi. Cineva, poate putin mai in varsta decat tine ar putea deveni un potential interes amoros. Relaxeaza-te, elibereaza-te si distreaza-te putin.

Horoscop Leu 12.08.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului