Horoscop Horoscop Leu 12.09.2019

Este o noua zi, si este buna pentru a scapa de orice fel de grija. Fa-ti timp pentru a zambi si a discuta cu cat mai multe persoane. Vor fi atrasi de personalitatea ta prietenoasa si se vor bucura cu totii de timpul petrecut impreuna. Daca cineva are o zi grea, anunta-l ca iti pasa. Petrece cateva minute ascultand problema si arata ca intelegi cu adevarat situatia.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Chiar daca sanatatea ta nu este la cel mai bun nivel, se pare ca cauza lipsei de energie este legata de stresul pe care l-ai avut in aceasta saptamana. Anumite dureri te pun pe ganduri, asa ca cel mai bine ar fi sa faci o programare la doctor. Incearca sa nu te gandesti la bani cand este vorba despre sanatate, fiindca poti face economii din alta parte.

Horoscop Leu 12.09.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului