Horoscop Horoscop Leu 12.09.2020

Succesele recente ar putea duce la noi aspiratii de a iti creste pozitia socio-economica. Ar trebui sa te simti deosebit de hotarat si increzator in ceea ce priveste viitorul tau. Planurile tale au functionat bine. Te simti aproape de familie, deoarece nivelul tau de intuitie este ridicat si poti simti ceea ce gandesc si simt ceilalti. Cariera si relatiile se arata promitatoare. Bucura-te !

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna septembrie 2020

Energia este propice pentru munca, așa că aduna-ti proviziile acum!
Marte în semnul tău îți oferă avantajul energiei pe care ți-o doreai si esti foarte dornic să te întorci la muncă. Simți schimbări acasă și în viața personală dupa prima saptamana a lunii, pe măsură ce Jupiter își încheie retrogradul.
Este un moment minunat pentru a întâlni oameni, dar nu este ca și cum ai fi dornic sa faci angajamente – vrei să păstrezi lucrurile ușoare și sa flirtezi, mai ales că Venus se conectează cu Uranus. Marte face legătura cu Uranus , găsindu-te pornind în aventuri neașteptate.
Îți place să fii distrat de persoane curioase și întâlnești niște oameni neașteptați, excentrici și încântați. De asemenea este o luna in care vei face schimbari neasteptate dar fantastice. Acesta este un moment uimitor pentru a aborda orice nesiguranta pe care o aveți cu privire la vorbirea în public – vă simțiți deosebit de fermecători și învatați să fiti voi în fața întregii lumi!

Horoscop de ieri

Astazi vei reusi sa ajungi mai usor la esenta problemelor si vei putea sa te bucuri rezolvandu-le cu usurinta, in special cele legate de dinamica puterii. Instinctele tale sunt excelente si vei reusi sa rezolvi orice neintelegere. Vei avea posibilitatea sa avansezi atat financiar cat si emotional, spre invidia celorlalti. Relatia ta sentimentala este din ce in ce mai buna sau mai satisfacatoare in aceasta perioada ceea ce te va face sa te simti nevoit sa faci anumite gesturi romantice.

Horoscop Leu 12.09.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului