Horoscop Horoscop Leu 12.12.2019

Un apel telefonic intens, poate un fel de strigat de ajutor, ar putea veni astazi de la o ruda sau un prieten apropiat. Esti mai puternic echipat decat de obicei pentru a ajuta pe cineva in nevoie, dar incearca sa ramai obiectiv. Persoana poate exagera situatia sau sa fie confuza despre adevarata sa natura. De fapt, toate comunicarile ar putea fi confuze. Poate fi dificil sa separi temerile de realitate.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 20 – 26 ianuarie 2020

Comportamentul nevrotic din prima parte a saptamanii se datoreaza acumularii de presiune intensa pe care o vei simti din cauza unei persoane din cercul tau de prieteni. Spre sfarsitul saptamanii vei simti o stare de liniste si un sentiment de echilibru interior. Este momentul perfect pentru a rezolva problemele personale sau din relatiile recente.

Horoscop Leu luna ianuarie 2020

Datorita faptului ca luna aceasta vezi totul foarte clar , va fi o perioada extraordinara de inflorire pe plan profesional. Vei gasi limpezime si in anumite situatii conflictuale care pana acum pareau iremediabile. Datorita muncii, lina aceasta vei avea multa energie si de cele mai multe ori lucrurile par sa iasa bine destul de simplu. Din punct de vedere sentimental ai toate sansele sa te intalnesti fata in fata cu trecutul, care pare sa-ti dea ceva emotii. Daca vei gandi rational vei ajunge la concluzia ca ceea ce a fost in trecut acolo trebuie sa ramana, si asta ar fi o idee foarte buna.

Horoscop de ieri

Se pare ca ai multe resentimente fata de cineva care s-ar putea sa te raneasca. Nu pastra aceste sentimente in tine. Profita de ziua ta astazi pentru a pune toate cartile pe masa si pentru a uita de razbunare, pentru ca s-ar putea intoarce impotriva ta. In schimb, de ce nu incerci sa te adresezi acelei persoane si sa-i explici sentimentele care le ai? Energia buna pe care o obtii din aceasta experienta ar putea fi foarte benefica pentru maine.

Horoscop Leu 12.12.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului