Horoscop Horoscop Leu 12.12.2019

Un apel telefonic intens, poate un fel de strigat de ajutor, ar putea veni astazi de la o ruda sau un prieten apropiat. Esti mai puternic echipat decat de obicei pentru a ajuta pe cineva in nevoie, dar incearca sa ramai obiectiv. Persoana poate exagera situatia sau sa fie confuza despre adevarata sa natura. De fapt, toate comunicarile ar putea fi confuze. Poate fi dificil sa separi temerile de realitate.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Cu abilitatile tale psihice vei reusi sa rezolvi nenumarate probleme in care adevarul a fost neclar pentru un timp destul de indelungat. Poti sa te folosesti de sensibilitatea ta astfel incat sa ii faci pe cei din jur sa iti spuna adevarul. Exista posibilitatea ca anumite discutii sa te deranjeze dar cel mai bine ar fi daca nu ai da importanta.

Horoscop Leu 12.12.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului