Horoscop Horoscop Leu 13.03.2018

Materializezi ideile pe care le ai si vrei ca foarte curand tu sa fii cel apreciat la munca pentru ca te implici extrem de mult. Deocamdata se pare ca altii culeg laurii victoriei si acest lucru te nemultumeste. Ai sansa unei intalniri romantice iesita din tipare in urma careia vei simti fluturasi in stomac.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14-20 octombrie octombrie 2019

Interactiunea cu membrii mai in varsta din familia ta va fi inteleapta si plina de sugestii interesante.
O experienta din aceasta saptamana iti va da ocazia sa intelegi modul in care gandesc alte persoane largindu-ti perspectiva cu privire la lucrurile pe care le poti obtine.
In weekend te vei intalni cu persoane care te motiveaza sa incerci lucruri noi.

Horoscop Leu luna octombrie 2019

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Astazi vei avea parte de succes in tot ceea ce faci. Proiectele pe care le ai in desfasurare iti pot aduce astazi noi oportunitati de castig. Vei avea posibilitatea sa intalnesti noi colaboratori cu care vei reusi sa incepi noi afaceri cu care te vei putea extinde chiar si in tari straine.

Horoscop Leu 13.03.2018

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului