Horoscop Horoscop Leu 13.04.2018

Prea multi oameni se urca pe munte doar pentru a se intoarce si a urca pe alta parte dar nu si tu! Astazi, iei in considerare locul in care te afli si petreci putin timp reflectand la cum ai ajuns acolo. Efortul va insemna mai mult daca il apreciezi in mod activ. Ajungi la un prieten cu care este greu de lucrat, care nu a facut tot ce putea si incurajeaza-l. Incurajarea ta ar putea sa ii dea putinul impuls de care are nevoie pentru a ajunge pana in varf.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Colegii de serviciu vor fi de acord cu deciziile pe care le vei lua in aceasta zi si iti vor sustine schimbarile pe care le vei propune. Poti incerca sa asculti si parerile lor pentru a putea lua deciziile corecte. Nu te apuca de mai multe proiecte odata deoarece exista riscul sa nu termini nimic pana la sfarsitul zilei.

Horoscop Leu 13.04.2018

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului