Horoscop Horoscop Leu 14.03.2017

Unele lucruri ciudate, dar minunate ar putea sa se intample astazi in preajma ta. Ai visat sa te muti intr-un loc mai placut? Daca este asa, acum probabil ca poti. Te gandeai ca ar fi bine sa primesti un bonus sau o marire de salariu? Astazi ar putea fi sansa ta! Singurul dezavantaj pe care l-ai avea in aceasta zi este posibilitatea in care unul dintre aceste evenimente implica o suma de bani, nu este indicat sa fii cheltuitor.

Horoscop saptamanal Leu 19 -25 august 2019

Un proiect de grup la care lucrați de ceva vreme poate veni în sfârșit cu o înflorire.
Tu și partenerul puteți experimenta controlul emoțional. Acest lucru poate fi foarte subtil si pe termen lung poate crea probleme care ocazional vor exploda la suprafata. Stiti din trecut ca controlul emotional nu are rezultate bune asa ca incercati sa cautati modalități de a împărtăși ceea ce simtiti, în mod egal.

Horoscop Leu luna august 2019

În primul rând – La mulți ani ! – și acestă urare vine cu și mai multă putere când vedem cum tot ceea ce îți propui îți iese perfect. E o lună plină de success și de premii pe care ți le acorzi, pentru oricare din domeniile în care ești implicat. Vei avea surpriza chiar să îți descoperi și noi pasiuni și noi limite la activități pe care nici nu le luai în calcul până acum.
Pe plan professional te vei întâlni cu o oportunitate deosebită, ale cărei rezultate vin să completeze unele aspecte pe care le credeai imposibil de atins cu ceva timp în urmă. Și pe plan afectiv se mai întrevăd unele noutăți, poate chiar mai pregnant ca până acum, dar totuși trebuie să fii cât mai natural și mai pașnic, nu e timp pentru pasiuni noi.
Cum se încheie luna, ar fi recomandat să faci unele calcule de resurse, adică să cântărești bine spre ce zone te duci cu investițiile, nu că te-ar paste vreun pericol, ci doar pentru simplul motiv că e bine să rămâi în zona de success și pentru viitoarele luni.
E cel mai bun moment de bilanț, ținând cont de faptul că ai acumulat multă experiență în success și în effort, otiv pentru care , rezultatele te vor ajuta să pornești motivat în plantarea de noi semințe.

Horoscop de ieri

Acum esti intr-un punct culminant din punct de vedere emotional. Lucrurile ajung intr-un punct critic si micile probleme din relatiile tale pe care le-ai ignorat revin sa te bantuie. Cineva ar putea incerca sa te incurce in acest moment, sau poate se simte doar asa. Nu fi prea paranoic.

Horoscop Leu 14.03.2017

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului