Horoscop Horoscop Leu 14.05.2016

Cu energia planetara de astazi, vei fi un pic mai extravertit decat de obicei. Vei putea in sfarsit sa spui ceea ce crezi cu adevarat despre diferite lucruri. Este o schimbare importanta pentru tine, si vei descoperi ca exprimarea ideilor si credintelor tale este un mare pas in atingerea tuturor obiectivelor tale in viata.

Horoscop săptămânal Leu 25 martie – 31 martie 2019

              După o perioadă de multă incertitudine și ritm susținut pentru orice mișcare pe ai întreprins-o, te vei regăsi complet înnoit în săptămânile care încep acum. E momentul să cauți tihna pentru suflet și să pășești dincolo de rutina care te macină fară să realizezi. Și un moment de respiro ar fi binevenit zilele aste, pentru că tu și natura sunteți într-o vibrație bună. Folosește primăvara ca să renaști și tu.

Ai grijă la ziua de miercuri și joi, pentru că e posibil să dai de unele probleme de comunicare și să fie nevoie să acorzi mai multă atenție în direcții pe care le-ai ignorat ceva vreme.

În plan sentimental, e nevoie de un echilibru perfect, pentru că dinamica lucrurilor e foarte activă și poți ușor fi atras către o extremă sau alta. Stai și nu reacționa încă, mai analizează puțin tablourile care ți se prezintă și abia apoi vino cu rezoluția ta. Ce să faci? … așa ăți este dat ție, să măsori de zece ori și să tai odată.

Horoscop Leu luna martie

Amibiția este cuvântul acestei luni. Cel mai afectat segment al vieții tale de ambiție va fi, desigur serviciul, acolo unde efectiv vei avea doar success. Nu ești pe deplin convins că știi exact cum se fac anumite lucruri, dar știi că vei reuși. Nu are cum să îți stea nimeni și nimic în cale, ție sau ambiției tale. Felul tău de a vedea perspectivele apropiate este cheia succesului de luna asta. Ai premoniția reușitei în fiecare dimineață și asta ăți dă foarte multă putere și încredere de sine.

O nouă relație se poate naște avându-si începutul acestă lună. Nu e o întâplare ci chiar se poate întâmpla, pentru că mediul de la servici sau o ieșire mai lungă în interes de servici, pot creea acestă oportunitate. Dacă ești intr-un cuplu, ai șanse luna aceasta să pui sare și piper, pentru că în relațiile apropiate cam bate vântul. Nu e din vina cuiva anume, dar acum e momentul ca tu să reiei poziția de lider tandru și protector. În cazul tău nu se pune problema lipsei de pasiune și tuturor celor ce decurg din asta, deci ar trebui să cauți adânc în sinea ta toate formulele și gesturile care să vă apropie ca la început. Ești bună pereche, doar trebuie să o mai și arați.

Tu tocmai realizezi că ai adus la normalitate unele valori și parametri ale investigațiilor pe care le faci. Nu ai nevoie de nimic decât de stilul de viață pe care îl ai deja și de multă răbdare. Financiar intri într-o perioadă de redresare pe care o așteptai de multă vreme. Cu toate acestea, nu trebuie să îți pui prea mult speranța în sprijinul pe care îl aștepți de la alții și nici nu e recomandat să faci investiții mari. Lasă lucrurile să meargă pe făgașul și în ritmul lor și vei avea parte de surprise plăcute.

Horoscop de ieri

Exista o tendinta mai mare care opereaza in viata ta. Ti se cere sa incalci regulile si sa introduci un nou domeniu, o noua mentalitate sau un mod de viata. Astazi, aceasta tendinta se concentreaza, pe masura ce izbucnirile emotionale atrag atentia asupra schimbarilor. Inima ta poate dori sa mearga intr-un anumit fel in timp ce creierul tau vrea sa mearga altul. Fa cateva respiratii profunde si trateaza cu calm situatia inainte de a continua.

Horoscop Leu 14.05.2016

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului