Horoscop Horoscop Leu 14.06.2022

Ziua ta a venit in sfarsit. Ai propria viziune asupra vietii si iti place sa o impartasesti cu ceilalti. Esti departe de a crede ca esti un nou mesia, dar simti nevoia sa vorbesti copiilor sau tinerilor despre parerile tale. Astazi, vei putea comunica clar cu oamenii din jurul tau si vor fi receptivi la ideile tale.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Focul inimii face ravagii astazi, asa ca ai grija. Incearca sa nu fii prea impulsiv in actiunile tale pentru ca sunt sanse sa dezamagesti unele persoane apropiate daca nu te gandesti la consecinte. Urmareste-ti obiectivele, dar asigura-te ca nu o faci in detrimentul altora. Incearca sa fii prudent in deciziile pe care le vei lua in aceasta zi deoarece risti sa ai anumite regrete mai tarziu.

Horoscop Leu 14.06.2022

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului