Horoscop Horoscop Leu 14.11.2021

Aproape ai ajuns la o linie de sosire importanta. Nu renunta. Acesta este momentul sa pornesti in viteza mare si sa te misti si mai repede decat inainte. Emotiile tale pot ramane in campul stang, deoarece se imbina cu cele mai active fantezii ale tale. Fa tot posibilul sa ramai pe drumul cel bun privind inainte si nu in spatele tau. Poti schimba oricand cursul dupa ce ajungi la aceasta linie de sosire.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Cel mai bine ar fi sa faci o meditatie profunda astazi. Conexiunea cu spatiul interior este incredibil de valoroasa. Realizezi ca transformarea mare vine atunci cand eliberezi controlul. Lasa lucrurile sa curga fara probleme si nu-ti face griji atat de mult despre organizarea si planificarea tuturor actiunilor tale. Pastreaza lucrurile simple si usoare. O intelegere generala a situatiei va veni in mod natural.

Horoscop Leu 14.11.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului