Horoscop Horoscop Leu 14.12.2020

Ridica-te si actioneaza pentru ca este posibil ca fortele sa te traga din toate unghiurile, iar provocarea ta va fi sa mentii un echilibru sanatos intre toate. Ai sansa sa realizezi foarte multe directionandu-ti energia spre exterior in loc de interior. S-ar putea ca alti oameni sa fie puternici dar poti contracara acest lucru prin rabdare.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Ia initiativa si creeaza-ti o lume de vis azi. Intr-adevar multe din activitatile de astazi vor fi influentate de un aer de spiritualism. Desi de obicei est un om cu picioarele pe pamant, realizezi ca din cand in cand este bine sa te relaxezi si sa experimentezi pentru a vedea si alte perspective. Bucura-te mai mult de viata!

Horoscop Leu 14.12.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului