Horoscop Horoscop Leu 15.10.2021

Aceasta va fi o zi perfecta pentru cercetare si investigatii. Fie ca va povesteste cineva ceva si trebuie sa asculti sau ai nevoie de diverse informatii si faci cercetari in acest sens, important este sa ajungi la datele pe care le vrei sau sa verifici informatiile pe care le ai. Te vei simti ca si cum ai fi musafir in casa ta sau astepti cu infrigurare o intalnire speciala.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Nu arunca lucrurile disproportionate astazi. Esti predispus sa exagerezi totul intr-o asemenea masura incat sa pierzi complet contactul cu adevarata realitate a situatiei. Ai putea sa pictezi o scena groaznica pentru a capata mila de la altii. Fii sincer cu privire la situatie inainte de a iti crea mai multi dusmani decat prieteni.

Horoscop Leu 15.10.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului