Horoscop Horoscop Leu 16.04.2018

Lucrurile ar putea sa fie in sus si in jos pentru tine astazi. S-ar putea sa te confrunti cu o confuzie ca urmare a eforturilor de comunicare sau a problemelor care afecteaza chestiunile financiare pe care incerci sa le rezolvi. Persevereaza si vei reusi. Nu fi surprins daca esti recrutat sa te inscrii intr-un proiect care iti este total nou. S-ar putea sa fii ingrijorat la inceput, dar vei face totul bine.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 16 – 22 decembrie 2019

Acasa este putina tensiune, pentru ca este posibil ca o problema mai veche sa fie readusa in discutie. Ce poti sa faci? O rezolvi daca ai solutia sau o eviti pentru a evita o situatie neplacuta. Chiar daca unele obiective de ale tale nu sunt foarte populare printre membrii familiei nu e totul pierdut. Stai si asculta, asta este primul pas strategic, apoi incearca care sunt argumentele si efectele lor, si abia apoi reintrodu, poate reformulate, obiectivele tale in discutie.

Horoscop Leu luna decembrie 2019

Astrele spun că în această lună puneți pe primul plan relația amoroasă și începeti să luați în serios obligațiile față de persoana iubita.
În sfera profesională ar fi benefic pentru dumneavostră să vă asumați mai multe riscuri, să luați inițiativă sau încercați să vă asumați mai multe responsabilități o să obsevați că veți fi apreciat pentru asta.
Ve-ți spune adio tuturor îngrijorărilor cu care vă confruntați din cauza banilor la mijlocul lunii.
Acum este momentul oportun pentru a vă face planuri de viitor, dar în același timp ai putea ieși din rutina zilnică să te răsfăți cu diferite activități și mici plăceri de ce nu.
Daca sunteți o persoană singură, exista șanse să vă găsiți un potențial partener, care vă va impresiona cu bunul simț si vă va face sa vă simțiți foarte bine in prezența lui.

Horoscop de ieri

Secretele sunt impartasite astazi, desi ceea ce auzi s-ar putea sa nu te surprinda prea mult. Incearca sa ramai in rolul de ascultator in loc de cel de vorbitor. Nu ai vrea sa obtii o reputatie nedorita din divulgarea unor lucruri pe care nimeni nu voia sa le divulgi - oricat de picante ar fi acestea! Nu uita sa presari o doza sanatoasa de scepticism peste orice auzi.

Horoscop Leu 16.04.2018

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului