Horoscop Horoscop Leu 16.06.2020

Discutiile care implica un grup cu care esti afiliat ar putea duce la anumite subiecte profunde, cum ar fi filozofia, metafizica, stiinta – sau toate trei. Mintea ta ar trebui sa fie rapida si ascutita astazi, atat la nivel logic cat si la nivel intuitiv. Probabil ca te vei emotiona de aproape tot ce auzi. Ai putea sa te gandesti mult, si da, ar trebui sa fii capabil sa intelegi totul.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 01 iunie – 07 iunie 2020

Ai noroc de faptul că întâlnești niște persoane altruiste săptămâna acesta care sunt gata să te ajute a te descurca cu tot ceea ce înseamnă sarcinile de la locul de muncă. Prețuiești noile cunoștințe pentru că se oferă chiar să facă unele lucruri în locul tău. Prietenii se vor simți dați la o parte pentru că vorbești întreaga zi despre noile persoane pe care le-ai întâlnit și cât de bine te înțelegi cu ele și dincolo de sfera profesională.
Ai tendința să fii destul de arogant cu o persoană din familie care nu ocupă o poziție la fel de importantă ca a ta. Îl tratezi de sus și chiar faci niște glume răutăcioase care nu îi vor încânta pe restul membrilor familiei. Ai grijă cu o astfel de atitudine pentru că la sfârșitul săptămânii apar nori negri deasupra căminului tău.

Horoscop Leu luna iulie 2020

Nativii din zodia Leu li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

Ia o pauza de la urcusul tau constant de azi si arunca o privire asupra lumii din jurul tau. Bucura-te de o noapte cu prietenii, daca este posibil si ia un rol activ in conversatie. Vei descoperi ca, cu cat socializezi mai mult (chiar daca este de la distanta), cu atat vei putea sa eliberezi o parte din tensiunea pe care s-ar putea sa nu o poti elibera in alt fel.

Horoscop Leu 16.06.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului