Horoscop Horoscop Leu 16.07.2018

In sfarsit, ai lasat deoparte remuscarile si traiesti mult mai intens prezentul. Te simti foarte activ si gata de noi aventuri. Cei din jur observa schimbarea si esti invitat la tot mai multe evenimente. Exista posibilitatea sa intalnesti o persoana speciala si sa te indragostesti pana peste cap. Nu-ti fie teama pentru ca se pare ca va fi o alegere buna.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 27 Mai – 2 Iunie 2019

Este o perioada buna pentru a incepe ceva nou bazat pe inspiratia si talentul tau, menite sa te deplaseze rapid.
Te-ai confruntat deja cu competenta si stii ca poti face mai multe decat ai crezut posibil in trecut.
Singura problema din aceasta saptamana care ar putea sa aiba de suferit este relatia de comunicare care ar putea fi dificila. Dca vei fi deranjat de cineva trebuie sa da dovada de bun simt si sa realizezi ca persoana din fata ta ar putea pur si simplu sa ceara sprijin emotional
indiferent de caile ei și de incapacitatea de a-si aexprima singurătatea sau durerea.

Horoscop Leu luna aprilie

              Aprilie e luna în care ți se va lumina mintea la propriu, pentru că acolo unde te-ai simțit neajutorat până acum, se pare că se face lumină. Ai descoperit cheia suluțiilor pe acre nu le mai credeai popsibile de ceva timp. O să ai posibilitatea să modifici traietoria proiectelor tale în maniera cea mai profitabilă pentru tine. Cu așa un succes, de mult uitat, se va pune problema chiar a redescoperirii unei noi căi în viață.           

              Trebuie să ai în vedere o nouă discuție cu tine și să te clarifici în ceea ce ți-ai propus să faci. Poate suna ciudat, dar de fieacre dată un succes, pentru a deschide calea cea potrivită, trebuie analizat în raport cu cel care îl obține. Asta pentru că odață cu puterea trebuie să vină și responsabilitatea, pentru a trăi un sentiment real de împlinire.

Te bucuri de însoțitori de încredere și de sprijin din partea lor, dar nu uita că direcția în care mergi este doar a ta. Nu trebuie să ții cont de așteptări sau de comparații și nici nu trebuie să te preocupe părerile din jur, în așa masură încât să îți influențeze deciziile. Tu ai descoperit calea și ești pe ea, cine te susține o face pentru aceleași beneficii, iar ce cred sau spun ceilalți nu are nici o importanță.

Oricum vor evolua proiectele tale, un singur motor le poate propulsa în direcția corectă – încrederea în reușită.

Horoscop de ieri

Prietenii te vor invita intr-o mica excursie intr-un loc nemaipomenit. Chiar daca ai multe de facut, le poti amana pe o alta zi si poti incerca sa profiti de orice clipa de relaxare. Vei avea ocazia sa cunosti persoane noi si sa vezi locuri pe care nu credeai niciodata ca ar putea exista. Seara te vei distra de minune la un foc de tabara ce iti va aduce aminte de perioada copilariei. Profita de orice moment alaturi de cei dragi!

Horoscop Leu 16.07.2018

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului