Horoscop Horoscop Leu 17.08.2018

Astazi vei dori sa faci niste planuri de recreere. Avand ceva distractiv de asteptat, vei reusi sa faci chiar si cele mai dificile momente mult mai usor de manevrat. Vei fi uimit de cat de bine te poti descurca atunci cand exista un sfarsit. Intreaga ta atitudine se lumineaza, deci ia taurul de coarne si creaza-ti propriile stimulente. Fa ceva special pentru a te recompensa pentru munca grea pe care o faci in fiecare zi.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 05 – 11 august 2019

Planetele te sustin in acesta saptamana si va doresc sa aveti succes. Veti fi inspirati si veti reusi sa luati masuri pentru a va indeplini visele.
Stelele va indeamna sa reparati relatiile rupte si sa va impacati cu unii dintre vechii prieteni.
Mercur va va ajuta sa adoptati o atitudine complet noua si pozitiva in aceasta saptamana.
Aceasta saptamana va fi plina de distractie, pasiune si dorinta pentru voi si partenerul dumneavostra;profitati la maximum de ea!

Horoscop Leu luna august 2019

În primul rând – La mulți ani ! – și acestă urare vine cu și mai multă putere când vedem cum tot ceea ce îți propui îți iese perfect. E o lună plină de success și de premii pe care ți le acorzi, pentru oricare din domeniile în care ești implicat. Vei avea surpriza chiar să îți descoperi și noi pasiuni și noi limite la activități pe care nici nu le luai în calcul până acum.
Pe plan professional te vei întâlni cu o oportunitate deosebită, ale cărei rezultate vin să completeze unele aspecte pe care le credeai imposibil de atins cu ceva timp în urmă. Și pe plan afectiv se mai întrevăd unele noutăți, poate chiar mai pregnant ca până acum, dar totuși trebuie să fii cât mai natural și mai pașnic, nu e timp pentru pasiuni noi.
Cum se încheie luna, ar fi recomandat să faci unele calcule de resurse, adică să cântărești bine spre ce zone te duci cu investițiile, nu că te-ar paste vreun pericol, ci doar pentru simplul motiv că e bine să rămâi în zona de success și pentru viitoarele luni.
E cel mai bun moment de bilanț, ținând cont de faptul că ai acumulat multă experiență în success și în effort, otiv pentru care , rezultatele te vor ajuta să pornești motivat în plantarea de noi semințe.

Horoscop de ieri

Esti fascinat de cineva, dar in acelasi timp esti confuz? Incearca sa progresezi si vezi daca partenerul tau ti se potriveste si cat de compatibili sunteti amandoi. Ziua de astazi iti va oferi beneficiul indoielii dar se pare ca pana in seara vei avea parte de noroc in tot ceea ce faci.

Horoscop Leu 17.08.2018

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului