Horoscop Horoscop Leu 17.08.2019

Urmareste rasaritul astazi. Deschide-ti ochii catre frumusetea din jurul tau si las-o sa te inspire. Cineva poate sa incerce sa iti ofere ceva, asa ca fii pregatit. Ai o inima generoasa pe care ar trebui sa o impartasesti liber. Natura ta utila ii va atrage pe altii spre tine si te va ajuta sa patinezi fara efort pe parcursul zilei tale. Ofera cuiva o lectie pe care stii ca trebuie sa o invete.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna septembrie 2020

Energia este propice pentru munca, așa că aduna-ti proviziile acum!
Marte în semnul tău îți oferă avantajul energiei pe care ți-o doreai si esti foarte dornic să te întorci la muncă. Simți schimbări acasă și în viața personală dupa prima saptamana a lunii, pe măsură ce Jupiter își încheie retrogradul.
Este un moment minunat pentru a întâlni oameni, dar nu este ca și cum ai fi dornic sa faci angajamente – vrei să păstrezi lucrurile ușoare și sa flirtezi, mai ales că Venus se conectează cu Uranus. Marte face legătura cu Uranus , găsindu-te pornind în aventuri neașteptate.
Îți place să fii distrat de persoane curioase și întâlnești niște oameni neașteptați, excentrici și încântați. De asemenea este o luna in care vei face schimbari neasteptate dar fantastice. Acesta este un moment uimitor pentru a aborda orice nesiguranta pe care o aveți cu privire la vorbirea în public – vă simțiți deosebit de fermecători și învatați să fiti voi în fața întregii lumi!

Horoscop de ieri

Esti o persoana cu multe talente si astazi probabil vei descoperi inca unul. Livrarea unui nou echipament te face sa simti ca ti s-a oferit o jucarie pentru singura ta placere. Dar, o data ce l-ai pus in functiune, trebuie sa il predai colegilor tai de munca! Vor fi foarte impresionati de abilitatile tale tehnice.

Horoscop Leu 17.08.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului