Horoscop Horoscop Leu 17.10.2016

In aceasta zi este posibil sa incepi o noua colaborare si sa primesti recompensele pentru activitatile pe care le-ai finalizat zilele trecute. Incearca sa acorzi mai multa atentie familiei si activitatilor casnice pentru a evita unele discutii in contradictoriu cu persoana iubita.

Horoscop saptamanal Leu 16 – 22 septembrie 2019

In aceasta saptamana te vei concentra asupra sigurantei financiare si asupra unor decizii de acasa. Nu te ingrijora, in aceasta saptamana nu apar probleme de durata. O persoana apropiata va va provoca cu discutii interminabile despre renovari si discutii financiare.O atitudine calma se va dovedi de ajutor! Prietenii si colegii sunt mai sensibili la critici sau la informatii recent dezvaluite.
Este posibil sa cautati profunzime, precum si varietate in special cand vine vorba despre o relatie importanta.

Horoscop Leu luna septembrie 2019

Energia este propice pentru munca, așa că aduna-ti proviziile acum!
Marte în semnul tău îți oferă avantajul energiei pe care ți-o doreai si esti foarte dornic să te întorci la muncă. Simți schimbări acasă și în viața personală dupa prima saptamana a lunii, pe măsură ce Jupiter își încheie retrogradul.
Este un moment minunat pentru a întâlni oameni, dar nu este ca și cum ai fi dornic sa faci angajamente – vrei să păstrezi lucrurile ușoare și sa flirtezi, mai ales că Venus se conectează cu Uranus. Marte face legătura cu Uranus , găsindu-te pornind în aventuri neașteptate.
Îți place să fii distrat de persoane curioase și întâlnești niște oameni neașteptați, excentrici și încântați. De asemenea este o luna in care vei face schimbari neasteptate dar fantastice. Acesta este un moment uimitor pentru a aborda orice nesiguranta pe care o aveți cu privire la vorbirea în public – vă simțiți deosebit de fermecători și învatați să fiti voi în fața întregii lumi!

Horoscop de ieri

Un eveniment te-ar putea face sa observi ca partenerul de dragoste actual sau potential, acorda multa atentie altora. S-ar putea sa te simti neglijat si neiubit, ca si cum prietenul tau face asta pentru a te rani. Probabil nu este cazul. Partenerul tau incearca doar sa fie sociabil si nu realizeaza ca te supara. Ai grija de felul in care vei reactiona!

Horoscop Leu 17.10.2016

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului