Horoscop Horoscop Leu 18.12.2020

Mergi mai departe si actioneaza cu incredere. Probabil ca vei descoperi ca esti mai stabil si mai intemeiat in general, lasandu-te liber sa explorezi si sa iti asumi mai multe riscuri decat ai face in mod normal. Intuitia ta poate fi puternica, asa ca nu ezita sa te bazezi pe ea. Asigura-te ca actiunile tale sunt clare si decisive. Ai o mare putere, asa ca foloseste-o cu intelepciune.

Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Astazi intelectul tau zboara in sus. O serie de idei noi, probabil legate de probleme politice sau sociale, iti pot stimula curiozitatea si te vor determina sa doresti sa petreci ore in biblioteca sau pe internet. Sarcinile mondiale au nevoie de manipulare. Acest lucru ar putea fi frustrant, pentru ca te va duce departe de cautarea ta. Daca obtii elementele de baza rapid, te poti intoarce fara a avea vreo vina nejustificata.

Horoscop Leu 18.12.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului