Horoscop Horoscop Leu 19.04.2022

Ziua de astazi ar putea fi in mare parte dedicata sarcinilor casnice. Nu este tocmai cea mai plina de farmec, dar iti face o anumita placere in a te ocupa de necesitatile zilnice. Plateste niste facturi, spala cateva rufe sau lucreaza in curte si gateste ceva ce iti place. Partenerul sau familia ta va aprecia eforturile tale. Este si mai distractiv daca nu se asteapta de la tine.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Poate ca ti-a fost greu sa lansezi proiecte personale pe termen lung in ultima vreme. Ziua de astazi marcheaza un punct de plecare critic pentru atingerea obiectivelor tale. Poate ca a existat o confuzie sau intarziere in acest domeniu. Vei descoperi ca lucrurile devin dintr-o data mult mai clare. Continua cu proiectele pe care le-ai amanat pentru ca erau prea frustrante pentru a le face fata.

Horoscop Leu 19.04.2022

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului