Horoscop Horoscop Leu 19.05.2019

Astazi ai putea atinge un obiectiv pe care ai sperat sa il atingi de o lunga perioada de timp. Destul de ciudat, prietenii, familia si chiar ceilalti parteneri semnificativi nu pot parea la fel de fericiti cum te-ai fi asteptat. Probabil ca au suferit prea multe frustrari recent, iar succesul tau le aminteste doar de acestea. Da-le un timp pentru a isi rezolva afacerile si te vor felicita. Sunt doar oameni.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 16 – 22 septembrie 2019

In aceasta saptamana te vei concentra asupra sigurantei financiare si asupra unor decizii de acasa. Nu te ingrijora, in aceasta saptamana nu apar probleme de durata. O persoana apropiata va va provoca cu discutii interminabile despre renovari si discutii financiare.O atitudine calma se va dovedi de ajutor! Prietenii si colegii sunt mai sensibili la critici sau la informatii recent dezvaluite.
Este posibil sa cautati profunzime, precum si varietate in special cand vine vorba despre o relatie importanta.

Horoscop Leu luna septembrie 2019

Energia este propice pentru munca, așa că aduna-ti proviziile acum!
Marte în semnul tău îți oferă avantajul energiei pe care ți-o doreai si esti foarte dornic să te întorci la muncă. Simți schimbări acasă și în viața personală dupa prima saptamana a lunii, pe măsură ce Jupiter își încheie retrogradul.
Este un moment minunat pentru a întâlni oameni, dar nu este ca și cum ai fi dornic sa faci angajamente – vrei să păstrezi lucrurile ușoare și sa flirtezi, mai ales că Venus se conectează cu Uranus. Marte face legătura cu Uranus , găsindu-te pornind în aventuri neașteptate.
Îți place să fii distrat de persoane curioase și întâlnești niște oameni neașteptați, excentrici și încântați. De asemenea este o luna in care vei face schimbari neasteptate dar fantastice. Acesta este un moment uimitor pentru a aborda orice nesiguranta pe care o aveți cu privire la vorbirea în public – vă simțiți deosebit de fermecători și învatați să fiti voi în fața întregii lumi!

Horoscop de ieri

S-ar putea sa simti nevoia sa actionezi agresiv in ceea ce priveste aceasta perioada climatica din viata ta, datorita tendintelor pe termen lung. Astazi exista energie expansiva care te incurajeaza sa iei masuri. Poate exista opozitie, dar retine ca ai o putere mare de partea ta. Razboinicul din tine este gata de lupta.

Horoscop Leu 19.05.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului