Horoscop Horoscop Leu 19.08.2020

S-ar putea sa descoperi astazi ca ai o putere fizica deosebita. Daca doresti sa faci o munca fizica cu adevarat provocatoare, aceasta este ziua potrivita, deci, de ce sa nu te ocupi de ceea ce iti doresti? Fa unele lucrari in curte sau curata dulapurile si sertarele. Ia in considerare sa donezi articolele pe care nu le mai folosesti sau sa vinzi lucruri online pentru a face rost de o suma de bani.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

In urma unor informatii primite in zilele trecute simti nevoia sa faci o anumita schimbare in viata ta. Chiar daca situatia financiara nu iti va permite prea multe cheltuieli, nu te nelinisti deoarece o persoana apropiata iti va sari in ajutor. Incearca sa eviti sa te contrazici cu anumite persoane pentru a nu declansa o cearta ce va implica mai multe persoane.

Horoscop Leu 19.08.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului