Horoscop Horoscop Leu 19.08.2020

S-ar putea sa descoperi astazi ca ai o putere fizica deosebita. Daca doresti sa faci o munca fizica cu adevarat provocatoare, aceasta este ziua potrivita, deci, de ce sa nu te ocupi de ceea ce iti doresti? Fa unele lucrari in curte sau curata dulapurile si sertarele. Ia in considerare sa donezi articolele pe care nu le mai folosesti sau sa vinzi lucruri online pentru a face rost de o suma de bani.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna septembrie 2020

Energia este propice pentru munca, așa că aduna-ti proviziile acum!
Marte în semnul tău îți oferă avantajul energiei pe care ți-o doreai si esti foarte dornic să te întorci la muncă. Simți schimbări acasă și în viața personală dupa prima saptamana a lunii, pe măsură ce Jupiter își încheie retrogradul.
Este un moment minunat pentru a întâlni oameni, dar nu este ca și cum ai fi dornic sa faci angajamente – vrei să păstrezi lucrurile ușoare și sa flirtezi, mai ales că Venus se conectează cu Uranus. Marte face legătura cu Uranus , găsindu-te pornind în aventuri neașteptate.
Îți place să fii distrat de persoane curioase și întâlnești niște oameni neașteptați, excentrici și încântați. De asemenea este o luna in care vei face schimbari neasteptate dar fantastice. Acesta este un moment uimitor pentru a aborda orice nesiguranta pe care o aveți cu privire la vorbirea în public – vă simțiți deosebit de fermecători și învatați să fiti voi în fața întregii lumi!

Horoscop de ieri

O conversatie cu cineva din cartierul tau s-ar putea dovedi neasteptat de placuta. S-ar putea sa cunosti oameni noi si sa te apropii de cei pe care ii cunosti deja. O multime de informatii interesante si utile ar putea fi schimbate. S-ar putea sa existe o viitoare intalnire la care vei dori sa participi , asa ca ai ceva timp de asteptat. S-ar putea sa imprumuti astazi cateva carti pentru a fi la zi cu ceea ce se va discuta.

Horoscop Leu 19.08.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului