Horoscop Horoscop Leu 19.09.2016

Vei fi dispus sa faci multe exercitii fizice dar ar fi indicat sa nu te suprasoliciti pentru a nu avea probleme cu sanatatea. Dupa-amiaza vei fi nevoit sa mergi in vizita la unele persoane apropiate ceea ce nu te prea incanta . Ar fi bine sa nu intri in dicutii in contradictoriu pentru a nu isca o cearta.

Horoscop saptamanal Leu 15 – 21 iulie 2019

Unele obiceiuri și pasiuni pe care le ai, știi bine că nu te avantajează în cee ace ține de starea ta. Poate ar fi bine să reconsideri toate acete puncta definitorii care te fac cumva slab în vața ta și să le elimini, treptat, dar definitive. Trebuie să ai în vedere sănătatea în primul rind, car e un da runic, la care trebuie să ții, mai ales că ai posibilitatea să discerni acum unde e problema.
Acum e timpul să te gândești șii la cee ace ai de gând sa faci cu adevart, vei continua să execuți activitați pentru ai mulțumi pe cei din jur sau te vei ridica și vei începe să faci doar cee ace îți aduce cu adevarat bucurie și tie. E un moment de răscruce care te aduce în punctul de a lege, continui să fii cum vor ceilalți, sau devii ce ti-ai dorit tu dintotdeauna.
Săptămâna asta e începutul unei abordări mai realiste și mai pragmatice a tot ceea ce faci, chiar dacă la început vor fi abordări doar la nivel de discuție și dialoguri neterminate, nu trebuie să renunți să devii ceea ce ai visat.

Horoscop Leu luna iulie 2019

Această lună este timpul tau de noroc. Cu o înaltă creștere a încrederii în sine și a integrității, va fi o situație avantajoasă pentru tine. În cazul în care participi la un concurs de sport, vei fi câștigător. Acest lucru vă va îmbunătăți capacitatea de lucru și vei progresa. Perioadele 9 – 14 și 17 – 30 sunt foarte fructuoase în ceea ce privește afacerea ta. Primele și ultimele patru zile ale lunii vor încerca să experimenteze zâmbete de neuitat în familie; o adevărată perioadă de bucurie și veselie. Primele 15 zile ale lunii vor fi foarte benefice din punctul de vedere al sănătății, al păcii, și prosperitatii familiei. Puteți începe noi relații în acest moment. Relatia cu partenerul de viata va merge bine, cu excepția unui conflict dur la mijlocul lunii.

Horoscop de ieri

Interesele profesionale ar putea interfera temporar cu viata ta sociala. Acest lucru ar putea cauza o mica frictiune intre tine si un prieten apropiat sau partener romantic. Prietenul tau este mai potrivit sa vrea sa se intrebe decat sa discute cu tine. Nu-ti fa griji. Aceasta persoana va iesi din starea ei. Explica-i situatia cat de bine poti si apoi continua cu munca ta.

Horoscop Leu 19.09.2016

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului