Horoscop Horoscop Leu 20.01.2017

Nu incerca sa nimeresti unele raspunsuri deoarece poti sa te simti la un moment dat destul de frustrat. Cu cat vei incerca sa te impui aupra celorlalti, cu atat mai mult vei afla ca lucrurile se rezolva de la sine. Astazi vei reusi sa gasesti solutii la orice problema vei intampina. Poti sa te bucuri de ce ai invatat si realizat in aceasta zi.

Horoscop săptămânal Leu 18 februarie – 24 februarie 2019

Oferta surpriză pe care o vei primi la începutul săptămânii te va trimite într-o aventură la care nici nu te gândeai. Poți chiar să pleci într-o călătorie pe care nu ai cum să o refuzi, ținând cont de ceea ce îți propune. E posibil ca  o astfel de propunere să împiedice planurile de acțiune pe care le ai, dar cred că vei găsi o soluție să le imbini cumva.

Cariera și ambițiile se ameliora simțitor în urmaătoarea perioadă și vor rămâne pe acest trend pentru încă mai multe săptămâni. Acestă situație îți va da un adevarat imbold ca să îți atingi planurile și idealurile propuse de demult.

Fascinant și foarte interesant, așa arată viitorul weekend pentru tine cu o ofertă nemaiîntâlnită, o propunere care te poate duce pe o cale nouă. Dacă îți face plăcere să exprorezi noi orizonturi ale vieții, poate fi șansa ta.

Horoscop Leu luna februarie

În cuplu vei avea parte de ceva mai multă agitație, deși tu te consideri un foarte priceput în ale amorului. Am putea spune că o anumită cantitate de tensiune plutește în aer, în ceea ce ține de armonia din viața de familie. Soluția e una simplă, dar nu neapărat ușor de împlinit. Ar fi recomandat să încerci să îți ții sub control atitudinile și pronirile nervoase, orgoliul și chiar gelozia. Ca să popți să reușesti trebuie să te pui in locul celuilalt, să vezi din unghiul opus ceea ce se întâplă și să trăiești pentru o clipă ce trăiește partenerul tău. Amintește-ți că legătura voastră se clădește pe iubire, pritenie și înțelegere. Așa vei reuși să proiectezi un viitor mult mai de dorit.   

Chiar dacă, de obicei ești pe poziția de lider și ai tot tipul ceva de spus sau de făcut, care te scoate în prim plan, luna asta e bine să pui un pic de modestie în ceea ceea ce faci. Vei începe să lucrezi la ceva, să pregătești ceva, dar vei fi discret și ivei aștepta rezultatele să vorbească la final. Cu toate acestea, ai nevoie de o mai bună organizare a timpului personal. Sunt multe de făcut și intensitatea cu care le abordezi nu trebuie să te duca la epuizare sau nervozitate. Dacă vei reuși să nu pierzi acestă resursă inestimabilă, să îți educi răbdarea și eficiența vei culege roadele muncii tale intr-un viitor nu pre îndepărtat.

Horoscop de ieri

Un vis intens, emotional te-ar putea misca atat de puternic incat te trezesti cu simtul ciudat ca visul era real. Cine stie, poate este. Eforturile de a invinge obstacolele si de a avansa in cariera ta ar putea fi in cele din urma bune de plata. S-ar putea sa te plimbi intr-o uluire daca te intrebi daca s-a intamplat intr-adevar. Profita din plin de aceasta zi si nu iti fie frica sa iti dezvaluiesti sentimentele altora.

Horoscop Leu 20.01.2017

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului