Horoscop Horoscop Leu 20.04.2018

Astazi exista multe zone in care poti straluci. Nu trebuie decat sa fii singur pentru a putea castiga inimile celorlalti. Exista o bunatate fata de maniera ta, care atrage oameni apropiati de tine, indiferent daca i-ai mai vazut vreodata. Realizezi acest lucru si stii ca nu este doar noroc. Nu trebuie sa intreprinzi prea multe actiuni.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 21 – 27 octombrie 2019

Inceputul saptamanii pare sa fie fericit si calm. Probabil ca vizitezi locuri spirituale care iti aduc liniste sufleteasca. Cu ajutorul intelepciunii, anumite dispute cu partenerul pot fi rezolvate in aceasta saptamana. Spre sfarsitul saptamanii vei cheltui bani pentru a aduce un confort in casa. Daca esti singur exista sanse mari sa intalnesti o persona a carei companie iti va aduce fericire si cu care vei dezvolta o relatie stransa pe viitor.

Horoscop Leu luna octombrie 2019

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Astazi te vei simti inspirat sa te exprimi in moduri distractive, creative. Nu-ti fie teama sa te dezlipesti de simtul tau umoristic. Ai putea juca o farsa unui prieten care il va face sa rada si sa creeze sentimente bune. Sau ai putea impartasi cateva glume cu altii ceea ce ii face sa zambeasca si sa se simta mai bine. Iti place sa joci ca un clovn si te pricepi la asta!

Horoscop Leu 20.04.2018

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului