Horoscop Horoscop Leu 20.09.2016

Vei avea multe sarcini de indeplinit la locul de munca si este posibil sa fii nevoit sa treci unele teste pentru a primi o avansare sau o marire de salariu. Dupa-amiaza vei primi un cadou din partea unei rude apropiate ceea ce te va bucura foarte tare. Vei reusi sa rezolvi o problema financiara datorita unui prieten care iti sare in ajutor. Seara vei fi invitat la o petrecere dar ar fi indicat sa iti pastrezi calmul si sa nu iei in considerare unele discutii in contradictoriu.

Horoscop saptamanal Leu 14-20 octombrie octombrie 2019

Interactiunea cu membrii mai in varsta din familia ta va fi inteleapta si plina de sugestii interesante.
O experienta din aceasta saptamana iti va da ocazia sa intelegi modul in care gandesc alte persoane largindu-ti perspectiva cu privire la lucrurile pe care le poti obtine.
In weekend te vei intalni cu persoane care te motiveaza sa incerci lucruri noi.

Horoscop Leu luna octombrie 2019

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

In ultimii ani ai fost constient ca atat tu cat si calea de viata aleasa se schimba. Acest lucru nu ti-a fost intotdeauna usor, pentru ca, uneori, inseamna sa-ti iei ramas bun de la partile tale bune. Astazi, tensiunea din zilele trecute poate ajunge la tine. Dezamorseaza tensiunea. Mergi la un antrenament, fa cumparaturi sau curata-ti casa. Pastreaza emotiile sub control.

Horoscop Leu 20.09.2016

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului