Horoscop Horoscop Leu 20.11.2023

Astazi ai putea primi o scrisoare sau un apel de la cineva pe care-l cunosti si care este bolnav si retinut in spital sau acasa. Ai putea decide sa vizitezi pe aceasta persoana. Posibil sa nu o cunosti foarte bine, dar instinctele tale umanitare sunt trezite. Ocupa-te de treburile care trebuie rezolvate si apoi mergi sa o vizitezi pe aceasta persoana. Te vei simti mai bine dupa aceea.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Indeparteaza-te de probleme in loc sa intri in ele. Poate sa nu poti vedea gropile, asa ca ia in considerare sa iei o alta cale. Nu pierde timpul cazand intr-o groapa pe care o poti evita. Ar putea fi dificil sa te ocupi de emotiile tale, deoarece modul tau obisnuit de a gestiona astfel de intensitate este sa o respingi, sa o ignori si sa operezi la un nivel cerebral. Aceasta atitudine nu te va servi astazi.

Horoscop Leu 20.11.2023

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului