Horoscop Horoscop Leu 21.01.2021

Natura ta senzuala este inaltata, iar tu te vei angaja in unele momente de liniste in compania altora. Incearca sa iti cureti sufletul permitandu-ti sa aluneci in situatii care iti dau libertatea emotionala de a face sau de a spune tot ceea ce iti vine in minte. Viata ar trebui sa fie ca o poezie de dragoste scrisa de un mare maestru. Accepta energia buna care vine in calea ta.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Exista posibilitatea sa ai dificultati in a finaliza sarcinile de astazi. Cu toate acestea, nu este nevoie sa te retragi doar pentru ca acum ai o senzatie de siguranta. Nu lasa teama sa te impinga sa numeri bani. In schimb, reconsidera modul in care te poti bucura pur si simplu si pentru mai putin. Nu exista nici un motiv sa te feresti de toata distractia doar pentru a iti mentine lumea in siguranta.

Horoscop Leu 21.01.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului