Horoscop Horoscop Leu 22.02.2017

Ziua de astazi va fi una destul de tensionata. O cearta aprinsa cu partenerul de viata ar putea sa duca la ruperea relatiei. Incearca sa iti pastrezi calmul altfel vei avea parte de un esec destul de mare intr-o intalnire de afaceri. Din cauza acestei nereusite, nimic nu iti va fi pe plac si din cauza acestei atitudini risti sa fii penalizat la locul de munca. Ar fi indicat sa cauti o modalitate de a te linisti si de a nu mai provoca alte neplaceri.

Horoscop saptamanal Leu 19 -25 august 2019

Un proiect de grup la care lucrați de ceva vreme poate veni în sfârșit cu o înflorire.
Tu și partenerul puteți experimenta controlul emoțional. Acest lucru poate fi foarte subtil si pe termen lung poate crea probleme care ocazional vor exploda la suprafata. Stiti din trecut ca controlul emotional nu are rezultate bune asa ca incercati sa cautati modalități de a împărtăși ceea ce simtiti, în mod egal.

Horoscop Leu luna august 2019

În primul rând – La mulți ani ! – și acestă urare vine cu și mai multă putere când vedem cum tot ceea ce îți propui îți iese perfect. E o lună plină de success și de premii pe care ți le acorzi, pentru oricare din domeniile în care ești implicat. Vei avea surpriza chiar să îți descoperi și noi pasiuni și noi limite la activități pe care nici nu le luai în calcul până acum.
Pe plan professional te vei întâlni cu o oportunitate deosebită, ale cărei rezultate vin să completeze unele aspecte pe care le credeai imposibil de atins cu ceva timp în urmă. Și pe plan afectiv se mai întrevăd unele noutăți, poate chiar mai pregnant ca până acum, dar totuși trebuie să fii cât mai natural și mai pașnic, nu e timp pentru pasiuni noi.
Cum se încheie luna, ar fi recomandat să faci unele calcule de resurse, adică să cântărești bine spre ce zone te duci cu investițiile, nu că te-ar paste vreun pericol, ci doar pentru simplul motiv că e bine să rămâi în zona de success și pentru viitoarele luni.
E cel mai bun moment de bilanț, ținând cont de faptul că ai acumulat multă experiență în success și în effort, otiv pentru care , rezultatele te vor ajuta să pornești motivat în plantarea de noi semințe.

Horoscop de ieri

Azi comunicarea electronica ar putea fi dificila. Tot ceea ce poate merge rau in aceasta zi ar putea fi legat de telefoane, e-mail sau poate doar de copiatoare. Conducerea unei masini te poate implica intr-un trafic imposibil. Daca intr-adevar trebuie sa vorbesti cu cineva, cel mai bun lucru este sa faci o plimbare si sa mergi sa o vezi in persoana.

Horoscop Leu 22.02.2017

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului