Horoscop Horoscop Leu 22.05.2019

Relatia cu un vechi prieten pare sa scartaie. Se pare ca anumite vorbe au atins orgoliul unuia dintre voi. Poate ca ar fi bine daca a-ti discuta cu calm si v-ati spune tot ceea ce va deranjeaza la celalalt. Pana la urma, ajunge-ti sa va amuzati de ceea ce ati facut.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 16 – 22 septembrie 2019

In aceasta saptamana te vei concentra asupra sigurantei financiare si asupra unor decizii de acasa. Nu te ingrijora, in aceasta saptamana nu apar probleme de durata. O persoana apropiata va va provoca cu discutii interminabile despre renovari si discutii financiare.O atitudine calma se va dovedi de ajutor! Prietenii si colegii sunt mai sensibili la critici sau la informatii recent dezvaluite.
Este posibil sa cautati profunzime, precum si varietate in special cand vine vorba despre o relatie importanta.

Horoscop Leu luna septembrie 2019

Energia este propice pentru munca, așa că aduna-ti proviziile acum!
Marte în semnul tău îți oferă avantajul energiei pe care ți-o doreai si esti foarte dornic să te întorci la muncă. Simți schimbări acasă și în viața personală dupa prima saptamana a lunii, pe măsură ce Jupiter își încheie retrogradul.
Este un moment minunat pentru a întâlni oameni, dar nu este ca și cum ai fi dornic sa faci angajamente – vrei să păstrezi lucrurile ușoare și sa flirtezi, mai ales că Venus se conectează cu Uranus. Marte face legătura cu Uranus , găsindu-te pornind în aventuri neașteptate.
Îți place să fii distrat de persoane curioase și întâlnești niște oameni neașteptați, excentrici și încântați. De asemenea este o luna in care vei face schimbari neasteptate dar fantastice. Acesta este un moment uimitor pentru a aborda orice nesiguranta pe care o aveți cu privire la vorbirea în public – vă simțiți deosebit de fermecători și învatați să fiti voi în fața întregii lumi!

Horoscop de ieri

Daca primesti o crestere salariala, petrece cu intelepciune. Tendinta ta ar putea fi sa cumperi cadouri sau sa cheltuiesti o multime de bani intr-o noapte luxoasa in oras. Dar unde este valoarea de durata? Investeste cu atentie, o mica parte din bani poate creste mult mai mult, ceea ce iti va oferi multe alte optiuni. Fii prudent.

Horoscop Leu 22.05.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului