Horoscop Horoscop Leu 24.02.2018

Tinzi sa fii foarte intuitiv, dar astazi se pare ca vei fi putin blocat. Nu poti simti ce simt ceilalti si sfaturile celor din jur nu mai au nici un sens. Poti incerca sa renunti la logica, dar nici asta nu functioneaza. Nu crezi ca aceasta este o situatie permanenta. Bioritmurile tale mintale sunt scazute. Ar trebui sa revii la normal in cateva zile.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 04 – 10 mai 2020

Cine spune că oportunitatea nu bate de două ori la ușă nu are deloc dreptate, iar tu îi poți dovedi. Ai scăpat în trecut o situație favorabilă din mână, dar acum ai din nou ocazia să faci lucrurile cum trebuie și nu mai ratezi momentul. Te bucură nespus faptul că ai ocazia să le dovedești celor din jur că poți face și acest lucru, deși nimeni nu te credea în stare. Este un sentiment de eliberare pe care nu îl poți compara cu nimic și spre sfârșitul intervalului poți chiar să sărbătorești marea victorie.
În dragoste totul merge ca pe roate, deși nu sunt excluse discuții contradictorii cu partenerul pe tema activităților casnice. Se pare că nemulțumirile partenerului sunt legate de lipsa ta de implicare în treburile gospodărești.

Horoscop Leu luna aprilie 2020

Leii demonstrează în aceasta lună tuturor calitatile de lider. Nimic nu vă va descuraja să dați înapoi de la planul stabilit, atenție însa nu aruncați vorbe în vânt și nu faceți promisiuni dacă nu sunteți sigur că le puteți îndeplini.
Relația sentimentală trece printr-o perioadă de criză, arătați că vă pasă mai mult de partener și făceți-l să simtă că sunteți întradevar sufletul pereche.
Talente ascunse ies la lumina nu pierdeți ocazia de a le valorifica la maxim. Este posibil ca în acest fel să se deschidă calea către o noua carieră de viitor.
Sistemul imunitar este cam slăbit, odihnește-te ori de câte ori ai ocazia și ia vitamine, nu ai vrea sa răcești sau să te simți slăbit. Evitați conflictele cu colegii de la seviciu, la urma urmei nu poți fii lider în tot.

Horoscop de ieri

Obiectivele care pareau de neatins in trecutul tau, intra in centrul atentiei. S-ar putea sa iti fi neglijat visele pentru ca s-au mutat mai departe de fiecare data cand le-ai adresat. Ai incredere ca norocul tau incepe sa se schimbe si rabdare pentru a descoperi ca chiar si cele mai salbatice fantezii ale tale vor incepe sa se implineasca.

Horoscop Leu 24.02.2018

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului