Horoscop Horoscop Leu 24.08.2020

Astazi s-ar putea sa afli despre modalitati noi si creative de a iti creste veniturile care implica intr-un fel, tehnologia. Atat de multe informatii noi ar putea veni in calea ta, incat iti va fi greu sa le urmaresti, asa ca asigura-te ca iei nota de unde le-ai gasit, pentru a le putea consulta sursa mai tarziu. Mintea ta ar putea functiona atat de rapid incat trebuie sa faci o plimbare pentru a o limpezi.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna septembrie 2020

Energia este propice pentru munca, așa că aduna-ti proviziile acum!
Marte în semnul tău îți oferă avantajul energiei pe care ți-o doreai si esti foarte dornic să te întorci la muncă. Simți schimbări acasă și în viața personală dupa prima saptamana a lunii, pe măsură ce Jupiter își încheie retrogradul.
Este un moment minunat pentru a întâlni oameni, dar nu este ca și cum ai fi dornic sa faci angajamente – vrei să păstrezi lucrurile ușoare și sa flirtezi, mai ales că Venus se conectează cu Uranus. Marte face legătura cu Uranus , găsindu-te pornind în aventuri neașteptate.
Îți place să fii distrat de persoane curioase și întâlnești niște oameni neașteptați, excentrici și încântați. De asemenea este o luna in care vei face schimbari neasteptate dar fantastice. Acesta este un moment uimitor pentru a aborda orice nesiguranta pe care o aveți cu privire la vorbirea în public – vă simțiți deosebit de fermecători și învatați să fiti voi în fața întregii lumi!

Horoscop de ieri

O verificare rapida a soldului tau bancar ar putea arata ca este putin mai mic decat te asteptai. Probabil ca nu vei intra in panica, dar esti apt sa te simti un pic dezamagit. Nu pierde timpul panicandu-te. Se pot castiga intotdeauna bani. Relaxeaza-te, hotaraste-te sa iti strangi putin centura, ai grija de necesitati si ramai axat pe un plan financiar. In curand te vei bucura ca ai luat masuri.

Horoscop Leu 24.08.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului