Horoscop Horoscop Leu 24.09.2018

In aceasta zi vrei sa iti etalezi cu mare mandrie o serie de aptitudini dobandite in urma unor cursuri, iar cei mai multi din jur cred ca iti cam place sa le lauzi si de aceea nu te iau sub nici o forma in serios. Exista posibilitatea ca cei din jurul tau sa faca glume rautacioase si sa te ignore in momentul in care le vorbesti. Poate ar fi bine sa te retragi din preajma lor.

  • Dragoste
    5.0 rating
  • Bani
    2.0 rating
  • Sanatate
    4.0 rating
Horoscop săptămânal Leu 18 februarie – 24 februarie 2019

Oferta surpriză pe care o vei primi la începutul săptămânii te va trimite într-o aventură la care nici nu te gândeai. Poți chiar să pleci într-o călătorie pe care nu ai cum să o refuzi, ținând cont de ceea ce îți propune. E posibil ca  o astfel de propunere să împiedice planurile de acțiune pe care le ai, dar cred că vei găsi o soluție să le imbini cumva.

Cariera și ambițiile se ameliora simțitor în urmaătoarea perioadă și vor rămâne pe acest trend pentru încă mai multe săptămâni. Acestă situație îți va da un adevarat imbold ca să îți atingi planurile și idealurile propuse de demult.

Fascinant și foarte interesant, așa arată viitorul weekend pentru tine cu o ofertă nemaiîntâlnită, o propunere care te poate duce pe o cale nouă. Dacă îți face plăcere să exprorezi noi orizonturi ale vieții, poate fi șansa ta.

Horoscop Leu luna februarie

În cuplu vei avea parte de ceva mai multă agitație, deși tu te consideri un foarte priceput în ale amorului. Am putea spune că o anumită cantitate de tensiune plutește în aer, în ceea ce ține de armonia din viața de familie. Soluția e una simplă, dar nu neapărat ușor de împlinit. Ar fi recomandat să încerci să îți ții sub control atitudinile și pronirile nervoase, orgoliul și chiar gelozia. Ca să popți să reușesti trebuie să te pui in locul celuilalt, să vezi din unghiul opus ceea ce se întâplă și să trăiești pentru o clipă ce trăiește partenerul tău. Amintește-ți că legătura voastră se clădește pe iubire, pritenie și înțelegere. Așa vei reuși să proiectezi un viitor mult mai de dorit.   

Chiar dacă, de obicei ești pe poziția de lider și ai tot tipul ceva de spus sau de făcut, care te scoate în prim plan, luna asta e bine să pui un pic de modestie în ceea ceea ce faci. Vei începe să lucrezi la ceva, să pregătești ceva, dar vei fi discret și ivei aștepta rezultatele să vorbească la final. Cu toate acestea, ai nevoie de o mai bună organizare a timpului personal. Sunt multe de făcut și intensitatea cu care le abordezi nu trebuie să te duca la epuizare sau nervozitate. Dacă vei reuși să nu pierzi acestă resursă inestimabilă, să îți educi răbdarea și eficiența vei culege roadele muncii tale intr-un viitor nu pre îndepărtat.

Horoscop de ieri

Un val de putere interioara te-ar putea face sa te simti ca si cum ai putea muta muntii din loc. Daca te-ai gandit la unele actiuni pe care altii le considera imposibile, aceasta este ziua potrivita pentru a le face sa mearga. Problemele legate de cariera, dragoste si de alte proiecte creative ar putea fi avansate astazi printr-un efort atent din partea ta. Gandeste-te, scrie-ti ideile si incearca sa iei in considerare toate situatiile neprevazute.

Horoscop Leu 24.09.2018

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange