Horoscop Horoscop Leu 25.07.2021

Solicita ajutorul altora astazi daca vei avea nevoie. Schimbul de informatii este esential pentru punerea in aplicare a ultimelor piese de puzzle. Sa faci lucrurile pe cont propriu este important si necesar, dar la un moment dat trebuie sa iti dai seama ca urmatorul pas major necesita un anumit efort. Nu deveni o povara pentru altii.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Daca esti implicat intr-o anumita provocare competitiva, sansele sunt foarte mari sa reusesti ceea ce ai de facut. Jocul tau mental este mai puternic decat oricand iar orice adversar cu care te vei confrunta iti va supraestima abilitatile. Incearca sa nu iti revendici victoria inainte de a termina jocul pe care il ai de realizat deoarece poti sa cazi in propria capcana.

Horoscop Leu 25.07.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului