Horoscop Horoscop Leu 25.08.2020

Anumite proiecte te pot face sa devii irascibil din cauza unor colegi ce par ca bat pasu pe loc. Poate ar fi bine sa ii iei putin la intrebari astfel incat sa fii sigur ca merita salariul pe care il primesc. Exista posibilitata ca in aceasta zi sa primesti noi contracte ce iti vor imbunatati veniturile. Incearca sa fii atent la ceea ce vei semna in aceasta zi, deoarece exista riscul sa faci o alegere gresita. Fii cu bagare de seama.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna septembrie 2020

Energia este propice pentru munca, așa că aduna-ti proviziile acum!
Marte în semnul tău îți oferă avantajul energiei pe care ți-o doreai si esti foarte dornic să te întorci la muncă. Simți schimbări acasă și în viața personală dupa prima saptamana a lunii, pe măsură ce Jupiter își încheie retrogradul.
Este un moment minunat pentru a întâlni oameni, dar nu este ca și cum ai fi dornic sa faci angajamente – vrei să păstrezi lucrurile ușoare și sa flirtezi, mai ales că Venus se conectează cu Uranus. Marte face legătura cu Uranus , găsindu-te pornind în aventuri neașteptate.
Îți place să fii distrat de persoane curioase și întâlnești niște oameni neașteptați, excentrici și încântați. De asemenea este o luna in care vei face schimbari neasteptate dar fantastice. Acesta este un moment uimitor pentru a aborda orice nesiguranta pe care o aveți cu privire la vorbirea în public – vă simțiți deosebit de fermecători și învatați să fiti voi în fața întregii lumi!

Horoscop de ieri

Este timpul sa faci un pas indraznet inainte. Ai incredere in tine si in toata planificarea atenta pe care ai facut-o cu grija in ultimele luni. Iti vei da seama ca o mare parte din aceasta munca grea va incepe sa dea roade, dar numai daca esti dispus sa faci urmatorul pas. Oportunitatea este acolo. Tot ce trebuie sa faci este sa sari pe ea. Actioneaza din credinta si incredere in loc de frica si restrictie.

Horoscop Leu 25.08.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului