Horoscop Horoscop Leu 25.09.2019

O multime de activitati ar putea avea loc astazi in cartierul tau. Daca locuiesti intr-un oras important, probabil ca un film sau un eveniment este inregistrat in apropiere si multimile se aduna. Nu fi prea timid sa iesi si sa vezi ce se intampla. Daca nu locuiesti intr-un oras important, acesta ar putea fi ceva mai inofensiv. Oricum, astepta-te la ceva emotie.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Problemele financiare te-ar putea avea implicat pe tine si partenerul tau un pic mai mult decat trebuie. Poate ca banii sunt mai putini decat de obicei acum si trebuie sa amani achizitiile pe care doresti sa le faci. Incearca sa rezolvi. Aceasta este o zi minunata pentru a ajunge la un compromis in aproape orice situatie delicata.

Horoscop Leu 25.09.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului