Horoscop Horoscop Leu 26.03.2020

O vizita mult timp asteptata de la un prieten apropiat sau partener de dragoste ar trebui sa fie amanata. Acest lucru ar putea fi mai degraba descurajant. Este posibil sa te temi ca amanarea va face ca vizita sa nu se intample niciodata, dar nu este cazul. Prietenul tau a intrat probabil in cateva blocaje care trebuie indreptate. Ai rabdare si stai linistit. Toate ar trebui sa functioneze asa cum doresti, desi putin mai tarziu!

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna septembrie 2020

Energia este propice pentru munca, așa că aduna-ti proviziile acum!
Marte în semnul tău îți oferă avantajul energiei pe care ți-o doreai si esti foarte dornic să te întorci la muncă. Simți schimbări acasă și în viața personală dupa prima saptamana a lunii, pe măsură ce Jupiter își încheie retrogradul.
Este un moment minunat pentru a întâlni oameni, dar nu este ca și cum ai fi dornic sa faci angajamente – vrei să păstrezi lucrurile ușoare și sa flirtezi, mai ales că Venus se conectează cu Uranus. Marte face legătura cu Uranus , găsindu-te pornind în aventuri neașteptate.
Îți place să fii distrat de persoane curioase și întâlnești niște oameni neașteptați, excentrici și încântați. De asemenea este o luna in care vei face schimbari neasteptate dar fantastice. Acesta este un moment uimitor pentru a aborda orice nesiguranta pe care o aveți cu privire la vorbirea în public – vă simțiți deosebit de fermecători și învatați să fiti voi în fața întregii lumi!

Horoscop de ieri

In general, te concentrezi asupra lumii materiale, dar ceva despre energia generata de alinierea planetelor de astazi, te determina sa privesti inauntru. S-ar putea sa te gandesti la bucuriile si durerile adunarilor de familie din trecut si sa te intrebi cum iti afecteaza viata acum. Acesta este un proces pozitiv, de vindecare, deci nu lupta cu el. Nu interfera cu ceea ce se intampla in jurul tau.

Horoscop Leu 26.03.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului