Horoscop Horoscop Leu 26.06.2019

Forte incapatanate pot provoca astazi natura voioasa. Ai face bine sa intri in aceasta energie agresiva si sa o folosesti ca sa urmezi niste proiecte pe care le-ai lasat agatate in urma. Alti oameni pot fi blocati in pozitiile lor, dar poti depasi cu usurinta acest lucru prin atingerea naturii tale flexibile. Nu te supara si nu supara pe altii. Lasa-te dus de val.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 09 – 15 decembrie 2019

Daca doresti sa faci unele modificari in ceea ce priveste cariera, aceasta este saptamana pefecta. Sectorul tau de comunicare se extinde, oferindu-ti abilitati de a intra in comunicare perfecta cu persoane cheie. Cercul tau social se va schimba pe masura ce vei elimina persoanele care nu te avantajeaza.
Alinierea planetara a saptamanii, este capabila sa iti faca o amintire memorabila in cazul in care te hotarasti sa faci o calatorie cu persoana iubita.

Horoscop Leu luna decembrie 2019

Astrele spun că în această lună puneți pe primul plan relația amoroasă și începeti să luați în serios obligațiile față de persoana iubita.
În sfera profesională ar fi benefic pentru dumneavostră să vă asumați mai multe riscuri, să luați inițiativă sau încercați să vă asumați mai multe responsabilități o să obsevați că veți fi apreciat pentru asta.
Ve-ți spune adio tuturor îngrijorărilor cu care vă confruntați din cauza banilor la mijlocul lunii.
Acum este momentul oportun pentru a vă face planuri de viitor, dar în același timp ai putea ieși din rutina zilnică să te răsfăți cu diferite activități și mici plăceri de ce nu.
Daca sunteți o persoană singură, exista șanse să vă găsiți un potențial partener, care vă va impresiona cu bunul simț si vă va face sa vă simțiți foarte bine in prezența lui.

Horoscop de ieri

Asteapta sa te bucuri de ziua de azi. Esti in forma excelenta si lucrezi la performante maxime. Acestea sunt conditii excelente pentru a lucra sau a crea. Avand in vedere sansa, mintea ta va prinde idei inovatoare. Pune efort in tot ceea ce faci astazi. Daca apare oportunitatea de a participa la o noua actiune, gandeste-te serios. Ar putea fi o miscare inteligenta.

Horoscop Leu 26.06.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului