Horoscop Horoscop Leu 26.09.2019

Evenimentele sociale la care participi astazi te-ar putea pune in legatura cu unele persoane fascinante. O noua cunostinta ar putea deveni un prieten apropiat. Aceste persoane pot fi foarte educate intr-un domeniu care te intereseaza sau din alte state sau tari. Conversatia ar trebui sa fie stimulatoare. Orice informatie stransa iti poate servi bine mult timp. Problemele de scriere, predare si publicare vin in prim plan.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 04 – 10 mai 2020

Cine spune că oportunitatea nu bate de două ori la ușă nu are deloc dreptate, iar tu îi poți dovedi. Ai scăpat în trecut o situație favorabilă din mână, dar acum ai din nou ocazia să faci lucrurile cum trebuie și nu mai ratezi momentul. Te bucură nespus faptul că ai ocazia să le dovedești celor din jur că poți face și acest lucru, deși nimeni nu te credea în stare. Este un sentiment de eliberare pe care nu îl poți compara cu nimic și spre sfârșitul intervalului poți chiar să sărbătorești marea victorie.
În dragoste totul merge ca pe roate, deși nu sunt excluse discuții contradictorii cu partenerul pe tema activităților casnice. Se pare că nemulțumirile partenerului sunt legate de lipsa ta de implicare în treburile gospodărești.

Horoscop Leu luna aprilie 2020

Leii demonstrează în aceasta lună tuturor calitatile de lider. Nimic nu vă va descuraja să dați înapoi de la planul stabilit, atenție însa nu aruncați vorbe în vânt și nu faceți promisiuni dacă nu sunteți sigur că le puteți îndeplini.
Relația sentimentală trece printr-o perioadă de criză, arătați că vă pasă mai mult de partener și făceți-l să simtă că sunteți întradevar sufletul pereche.
Talente ascunse ies la lumina nu pierdeți ocazia de a le valorifica la maxim. Este posibil ca în acest fel să se deschidă calea către o noua carieră de viitor.
Sistemul imunitar este cam slăbit, odihnește-te ori de câte ori ai ocazia și ia vitamine, nu ai vrea sa răcești sau să te simți slăbit. Evitați conflictele cu colegii de la seviciu, la urma urmei nu poți fii lider în tot.

Horoscop de ieri

Probabil ca esti foarte greu de multumit astazi, pentru ca ai tendinta sa te uiti mai mult la lipsuri decat la motivele de recunostinta si bucurie care exista in viata ta. Ar fi indicat sa incerci sa eviti cheltuielile facute pe fondul frustrarii si sa astepti rabdator sa capeti claritate, mai ales in privinta unei relatii afective, care pare sa fie sursa nemultumirilor. Nu te grabi sa iei anumite decizii in aceasta zi, deoarece risti sa faci alegerile gresite.

Horoscop Leu 26.09.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului