Horoscop Horoscop Leu 27.07.2016

Astazi este o zi buna pentru activitati profesionale. S-ar putea sa primesti un bonus sau o promovare. Proiecte importante iti vor aduce de asemenea satisfactii deosebite.In aceasta dupa-amiaza s-ar putea sa iei o decizie in ceea ce priveste relatia ta cu persoana iubita. Te poti baza pe intuitie.

Horoscop saptamanal Leu 11 – 17 noiembrie 2019

Nu doresti sa-ți pierzi increderea atunci când vine vorba de planurile mari pe care le-ai facut recent. Incearca sa te deplasezi pas cu pas pe drumul pe care îl ai de parcurs si fii pregatit să lupți dacă este necasar, pentru a ajunge la destinația care te face să te simți multumit. Totuși nu uita că trebuie să te bucuri de călătoria spre destinație la fel de mult ca obiectivul în sine.
Încearcă să găsești echilibrul între diferitele domenii ale vietii.
Spre sfârșitul săptămânii o coincidența te poate face sa te simti inconfortabil, chiar dacă nu există nici un motiv, si trebuie sa stii ca lipsa ta de incredere iti va colora lumea atunci cand ar trebui sa te mentii in permanenta calm si sigur pe tine.

Horoscop Leu luna noiembrie 2019

In aceasta luna exista oportunitati de venituri suplimentare, pe care le anticipai. Este posibil sa primesti o propunere pentru un nou loc de munca, mai bine platit sau vei face o afacere profitabila.Te vei bucura de experiente placute alaturi de persoane noi, care vor influenta actiunile tale cu caracter financiar.
Un avenimet legat de o persoana din familie iti va aduce multa bucurie. Anumite vesti legate de o nunta sau de aparitia unui nou membru te vor incanta. Unii dintre voi vor experimenta momente de ezitare sau de nesiguranta in ceeea ce priveste luarea unor decizii concrete in relatia de dragoste actuala.
Daca esti singur vei avea o intalnire romantica cu o persoana care locuieste la distanta.

Horoscop de ieri

Idei practice, stiintifice sau spirituale de tot felul sunt sangele vietii tale. Astazi s-ar putea sa iti extinzi cunostintele. O mare parte din ceea ce inveti se poate baza pe tehnologie, cum ar fi telescoape sau acceleratoare de particule. O mare parte din ceea ce inveti poate fi confuz, dar trebuie sa ramai concentrat. Va avea mai mult sens pentru tine mai tarziu.

Horoscop Leu 27.07.2016

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului