Horoscop Horoscop Leu 27.07.2016

Astazi este o zi buna pentru activitati profesionale. S-ar putea sa primesti un bonus sau o promovare. Proiecte importante iti vor aduce de asemenea satisfactii deosebite.In aceasta dupa-amiaza s-ar putea sa iei o decizie in ceea ce priveste relatia ta cu persoana iubita. Te poti baza pe intuitie.

Horoscop saptamanal Leu 01 iunie – 07 iunie 2020

Ai noroc de faptul că întâlnești niște persoane altruiste săptămâna acesta care sunt gata să te ajute a te descurca cu tot ceea ce înseamnă sarcinile de la locul de muncă. Prețuiești noile cunoștințe pentru că se oferă chiar să facă unele lucruri în locul tău. Prietenii se vor simți dați la o parte pentru că vorbești întreaga zi despre noile persoane pe care le-ai întâlnit și cât de bine te înțelegi cu ele și dincolo de sfera profesională.
Ai tendința să fii destul de arogant cu o persoană din familie care nu ocupă o poziție la fel de importantă ca a ta. Îl tratezi de sus și chiar faci niște glume răutăcioase care nu îi vor încânta pe restul membrilor familiei. Ai grijă cu o astfel de atitudine pentru că la sfârșitul săptămânii apar nori negri deasupra căminului tău.

Horoscop Leu luna iulie 2020

Nativii din zodia Leu li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

Este posibil ca zilele trecute sa fi fost mai agitat dar astazi esti capabil sa te distrezi cu cateva zambete pe masura ce te indepartezi de toate. Poate exista un alt domeniu pe care ai vrut sa-l urmaresti. S-ar putea sa te gandesti serios la asta acum. Nu-ti fa planuri pana nu te intorci in lumea materiala. S-ar putea sa te simti prea fantezist pentru a beneficia de calmul tau obisnuit.

Horoscop Leu 27.07.2016

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului