Horoscop Horoscop Leu 27.08.2019

Ar fi bine sa te incarci cu mult calm si rabdare deoarece in aceasta zi risti sa te certi cu cel mai bun prieten din cauza unor vorbe auzite in urma cu cateva zile. Incearca sa afli intai care este adevarul pentru a nu judeca pe nimeni gresit. Exista riscul sa pierzi o suma de bani ceea ce va provoca unele discutii aprinse cu partenerul de viata. Ai grija de deciziile pe care le vei lua in aceasta zi.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna septembrie 2020

Energia este propice pentru munca, așa că aduna-ti proviziile acum!
Marte în semnul tău îți oferă avantajul energiei pe care ți-o doreai si esti foarte dornic să te întorci la muncă. Simți schimbări acasă și în viața personală dupa prima saptamana a lunii, pe măsură ce Jupiter își încheie retrogradul.
Este un moment minunat pentru a întâlni oameni, dar nu este ca și cum ai fi dornic sa faci angajamente – vrei să păstrezi lucrurile ușoare și sa flirtezi, mai ales că Venus se conectează cu Uranus. Marte face legătura cu Uranus , găsindu-te pornind în aventuri neașteptate.
Îți place să fii distrat de persoane curioase și întâlnești niște oameni neașteptați, excentrici și încântați. De asemenea este o luna in care vei face schimbari neasteptate dar fantastice. Acesta este un moment uimitor pentru a aborda orice nesiguranta pe care o aveți cu privire la vorbirea în public – vă simțiți deosebit de fermecători și învatați să fiti voi în fața întregii lumi!

Horoscop de ieri

Esti o persoana cu multe talente si astazi probabil vei descoperi inca unul. Livrarea unui nou echipament te face sa simti ca ti s-a oferit o jucarie pentru singura ta placere. Dar, o data ce l-ai pus in functiune, trebuie sa il predai colegilor tai de munca! Vor fi foarte impresionati de abilitatile tale tehnice.

Horoscop Leu 27.08.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului