Horoscop Horoscop Leu 28.01.2021

Obiectivele si dorintele tale imediate pot parea brusc sa vina impreuna astazi, aparent de la sine. Ar putea fi ciudat si poate putin infricosator, dar puterea ta interioara este deosebit de puternica acum iar sinele tau superior arata ca ceea ce ai lucrat a fost greu de realizat. In astfel de momente, este important sa iti aduci aminte de cei care te-au ajutat pe parcurs.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Ziua de astazi este una dintre acele zile in care prosperitatea este mult mai aproape decat crezi. Vei gasi ceea ce cauti, dar depinde de tine sa faci primul pas pentru a merge dupa el. Mai mult ca sigur, cauti raspunsuri solide la intrebarile tale profunde si investigative. Nu-ti lasa mintea curioasa sa se odihneasca pana nu gasesti raspunsurile.

Horoscop Leu 28.01.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului