Horoscop Horoscop Leu 28.01.2023

In ultima perioada iti plac provocarile si cu toate acestea se pare ca nu esti gata sa pui in pericol bugetul pe care il ai. Ceea ce ti se propune pare a fi mult mai interesant decat credeai, iar cu toata eleganta de care dispui, ceri un anumit timp de gandire. Nu te simti in stare sa iei decizii impulsive si bine faci pentru ca familia iti va oferi si o alta imagine asupra situatiei.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Activitati de grup precum mitinguri sau festivaluri ar putea avea loc astazi in cartierul tau. S-ar putea sa participi, si ai putea invata cateva concepte noi care dau impuls cresterii tale spirituale. S-ar putea sa intalnesti niste prieteni vechi pe care nu i-ai vazut de ceva vreme. Discutia cu altii iti poate porni mintea intr-o noua directie. Fa o plimbare inainte de a te culca in seara asta sau s-ar putea sa nu poti dormi.

Horoscop Leu 28.01.2023

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului