Horoscop Horoscop Leu 29.07.2016

Vei avea sanse bune de a reusi in tot ceea ce faci. Astazi este o zi buna pentru investitii interne si a activitatilor de afaceri. Nu vei avea nici un motiv de ingrijorare in ceea ce priveste relatia voastra sentimentala. Ar fi bine sa acorzi mai multa atentie nevoilor familiei tale si a persoanei iubite.

Horoscop săptămânal Leu 11 februarie – 17 februarie 2019

Se anunță o întâmplare excepțională în viața amoroasă, poate o pasiune ne neoprit sau chiar irațională, se va manifesta săptămâna aceasta. Nu e nimic din ce ace îți poți imagina sau la care te-ai mai gândit. Fii pe fază la zilele de joi și vineri și vei simți exact momentul când începe să se întâmple.

Ai să treci și peste anumite probleme financiare,  de care parcă nici nu îți vei mai aminti, datorită devotamentului și ambiției tale în ceea ce faci.

Este foarte posibil chiar să te întâlnești cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult timp, ocazie care îți va aduce multă energie și un dram de fericire în suflet.

Trebuie însă să fii forte atent la detalii și la evenimentele din jurul tău, pentru că se poate ca unele oportunități să le ratezi, e o săptămână plină de oportunități, așa că ar fi bine să fii ochi și urechi la tot ce se petrece în jurul tău pentru a nu rata nimic.

Horoscop Leu luna februarie

În cuplu vei avea parte de ceva mai multă agitație, deși tu te consideri un foarte priceput în ale amorului. Am putea spune că o anumită cantitate de tensiune plutește în aer, în ceea ce ține de armonia din viața de familie. Soluția e una simplă, dar nu neapărat ușor de împlinit. Ar fi recomandat să încerci să îți ții sub control atitudinile și pronirile nervoase, orgoliul și chiar gelozia. Ca să popți să reușesti trebuie să te pui in locul celuilalt, să vezi din unghiul opus ceea ce se întâplă și să trăiești pentru o clipă ce trăiește partenerul tău. Amintește-ți că legătura voastră se clădește pe iubire, pritenie și înțelegere. Așa vei reuși să proiectezi un viitor mult mai de dorit.   

Chiar dacă, de obicei ești pe poziția de lider și ai tot tipul ceva de spus sau de făcut, care te scoate în prim plan, luna asta e bine să pui un pic de modestie în ceea ceea ce faci. Vei începe să lucrezi la ceva, să pregătești ceva, dar vei fi discret și ivei aștepta rezultatele să vorbească la final. Cu toate acestea, ai nevoie de o mai bună organizare a timpului personal. Sunt multe de făcut și intensitatea cu care le abordezi nu trebuie să te duca la epuizare sau nervozitate. Dacă vei reuși să nu pierzi acestă resursă inestimabilă, să îți educi răbdarea și eficiența vei culege roadele muncii tale intr-un viitor nu pre îndepărtat.

Horoscop de ieri

Sparge potentialul obisnuit al zilei. Asculta un cantec in timp ce mergi pe strada. Incurajeaza-i pe altii sa il cante, ca si cum viata ta ar fi o opera. Creativitatea ta este foarte puternica in acest moment, asa ca lasa-o sa straluceasca in zone neasteptate ale lumii tale. Ai capacitatea minunata de a transforma chiar si cele mai grele situatii in ceva interesant.

Horoscop Leu 29.07.2016

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange