Horoscop Horoscop Leu 29.07.2022

Este posibil sa experimentezi o transformare in gandirea ta. Esti obligat sa analizezi fiecare aspect al vietii tale. Intreband mereu, lucrezi cu probleme dificile care necesita o remaniere constanta a punctelor de vedere. Simte-te liber sa te indrepti catre noi moduri de a gandi, deoarece respingi modurile vechi care nu iti mai servesc. Acum este un moment grozav pentru a lua in considerare un val nou de gandire. Vei fi expus unui nou mod de a vedea adevarul.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Daca faci parte dintr-o clasa sau orice fel de activitate de grup sau situatie sociala, fii pregatit sa observi certuri intre oamenii de acolo. Ai putea gasi acest lucru contraproductiv si inutil. S-ar putea sa fii tentat sa incerci sa intri si sa opresti orice tensiune. Cel mai bine e sa stai in afara ei. Rezolva-ti frustrarea mergand acasa. O sa te simti mai bine.

Horoscop Leu 29.07.2022

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului