Horoscop Horoscop Leu 30.08.2021

Este evident cat de mult iti place sa visezi. Desigur, aceasta este o parte importanta a existentei tale. Vezi ca vine un moment in care trebuie sa te confrunti cu realitatea. Aceasta este una dintre acele zile in care trebuie sa musti glontul si sa te ocupi de facturile tale. Ai grija de comisioanele pe care le-ai facut. Trimite scrisorile care s-au ingramadit pe biroul tau timp de cateva zile. Nu mai cauta scuze.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Ziua de azi va fi minunata pentru tine. Totul iti merge bine pe masura ce mai multe bucati ale puzzle-ului se aduna in acelasi loc. Emotiile tale fluctuante sunt pamantene si linistite, permitandu-ti sa te opresti si sa evaluezi starea ta interioara. Ti-ai acordat atentia pe care o meriti? Aceasta este ziua ta. Poti realiza destul de putine lucruri folosind aceasta energie astrala, asa ca apuca-te de treaba.

Horoscop Leu 30.08.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului