Horoscop Horoscop Leu 30.11.2021

In momentul de fata, trebuie sa iti oferi mai multa compatimire pentru ca in curand vei fi in mijlocul lucrurilor si ar putea deveni destul de tensionata situatia respectiva. Singurul mod de a pastra racoarea este sa ramai increzator. Nu asculta energia negativa care ar putea incepe sa se invarta in jurul tau. Incarca-te cu rabdare, incearca sa te feresti de lumea exterioara si gaseste un mic confort in mintea ta. Vei descoperi tot sprijinul, incurajarea si multumirea de care ai nevoie daca crezi ca o meriti.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Daca iti cauti un nou loc de munca, poate ca este ziua in care o vei gasi. "Norocos" este cuvantul care te reprezinta astazi! Fara a te incuraja sa juci loteria, poti fi siguri ca vei simti o crestere a increderii. Vei putea rezolva problemele mari sau mici cu practicitate si usurinta. Esti destul de norocos, nu-i asa?

Horoscop Leu 30.11.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului