Horoscop Horoscop Leu 30.12.2016

Aceasta zi va fi una destul de tensionata deoarece vei fi indispus in urma unor conflicte cu unele persoane din familie. Un telefon de la serviciu te va anunta ca esti nevoit sa pleci intr-o delegatie sa semnezi noi contracte ceea ce iti va nemultumi partenerul de viata deoarece vei trebui sa iti schimbi programul facut.

Horoscop saptamanal Leu 17 -23 iunie 2019

Ai putea să vezi miraje în acesta saptamana, Leule, mai ales în mediul din jurul tău! S-ar putea să ai impresia că oamenii te mint sau că ascund ceva de tine. Sau poate că tu ești cel care minte despre anumite lucruri sau ascunde ceea ce faci. De ce faci totul atât de complicat? Nu-ti fie teamă să-ti exprimați sentimentele.
Este o săptămânăcam ciudată pentru tine. Unele planete vor să te gândești cum să-ți faci casa mai confortabilă și mai plăcută, în timp ce alții vor să-ți petreci mai mult timp în dezvoltarea carierei tale. Incearca sa pui accentul pe ECHILIBRU in tot ceea ce faci, pentru a face ca lucrurile sa functioneze.

Horoscop Leu luna iunie 2019

              Si pentu tine e o lună foarte bună, asta dacă ar fi să luăm în considerare până și numai începutul acesteia. Vie cunoaște persoane noi, persoane care nu sunt chiar oricare altele, ci care vibrează cu ambițiile tale și sunt acolo pentru a merge împreună. E un moment important și pe care nu ar trebui să-l ratezi.

Cu toate acestea, e posibil să trebuiască să faci unele modificări în viața ta. E de bine, nu te speria! Încearcă să dai deoparte, să oprești tot ceea ce nu mai funcționează bine și să pui bazele unei schimbări. Ai nevoie de curaj și încredere, dar astea nu îți lipsesc deloc.

Sfârțitul lunii iunie și inceputul lunii iulie vor fi marcate de o dorință constantă de refacere, de meditatie și regăsire a propriului EU, perioadă pe care ar fi bine să o petreci cât mai relaxat și deconectat de tumultul zilnic de acum.

Horoscop de ieri

Piesele puzzle-ului de astazi ar putea sa nu se potriveasca, si este posibil sa nu ai nici o idee de ce. Nu pune accent pe ceva ce nu intelegi. Cheia pentru a face lucrurile sa mearga este sa asculti si parerile celorlalti. Ajustarile vor fi cu siguranta necesare de ambele parti, dar acest lucru se poate intampla numai daca ambele parti sunt dispuse sa-si deschida urechile si sa inteleaga perspectiva celuilalt.

Horoscop Leu 30.12.2016

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului